Elemek megjelenítése címkék szerint: online számla regisztráció

vasárnap, 21 június 2020 15:08

Meddig tart a szankciómentes időszak?

A NAV 2020.06.17-én közzétette a weboldalán a tájékoztatóját, mely szerint 2020. szeptember végéig tart a szankciómentes időszak az online számla adatszolgáltatás terén. A tájékoztató itt érhető el: https://nav.gov.hu/nav/ado/afa/Szeptember_vegeig_tar20200617.html

vasárnap, 14 június 2020 18:39

Letölthető dokumentumok

A weboldalon a„Dokumentumok” fülön az alábbi dokumentumok tölthetők le pdf. formátumban:

hétfő, 01 június 2020 15:53

Technikai felhasználó regisztrálása

Regisztrációkor első körben mindenki elsődleges felhasználóvá válik, ez annak elegendő is, aki csupán kézi számlákat állít ki. Ő kézzel állítja ki az összes számláját, melyet utána kézzel bepötyög az online felületre. Ha viszont valaki számlázó programot választ, akkor szüksége lesz az elsődleges felhasználói regisztráció mellett egy technikai felhasználóra is.

hétfő, 01 június 2020 15:04

Online számla regisztráció - lépések

Mint szinte minden elektronikus felülethez, itt is az ügyfélkapudra lesz szükséged. Első lépésben a https://onlineszamla.nav.gov.hu/home  oldalon kell a regisztráció fülre kattintanod, ezután az oldal átirányít az ügyfélkapu belépési oldalára, ahová be kell írnod az ügyfélkapus adataidat. Ezt követően kezdődhet az elsődleges felhasználói regisztráció, ahol meg kell adnod a kért személyes adataidat, valamint kelleni fog egy felhasználó név és egy jelszó, amivel a továbbiakban gond nélkül be tudsz majd lépni a felületre.

  • Minta

    Reklám helye