Elemek megjelenítése címkék szerint: számlázás

Számlák mentése ingyenes számlázó használata esetén

Ha valaki a szamlazz.hu vagy a billingo.hu ingyenes online számlázó rendszerét használja, akkor mielőbb le kell mentenie magának az előző évben kiállított számláit, mert az ingyenes használat lehetősége nem tartalmazza a számlák ingyenes megőrzését.

Szeretnék megosztani egy rövid, általam készített összefoglalót a számlázás változásairól, mert most a könyvelő irodában ezzel telnek napjaink, és elég sok kérdés felmerül a témában. Ha valaki még nem csinálta meg a szükséges regisztrációt, akkor azt mielőbb meg kell csinálnia!

Kategória: Számlázás

A számlát ugyanúgy kell kiállítani, mint bárki másnak, viszont van egy nagyon fontos előírás a katá-sok számára. A kibocsátott számlán kötelező feltüntetni, hogy:

KISADÓZÓ

Kategória: KATA
Címkék:
szombat, 13 június 2020 11:45

AKCIÓ! Egyéni vállalkozó leszek!

Leendő egyéni vállalkozóknak, kezdő könyvelőknek, kezdő vállalkozóknak és a téma iránt érdeklődőknek készítettük az Egyéni vállalkozó leszek! című E-könyvünket. Minden fontos tudás benne van, amit egy induló vállalkozásnak tudni érdemes, de a már működő vállalkozások is biztosan találnak hasznos információt benne.

Kategória: E-könyv
  • Minta

    Reklám helye